Blog

Den blå time


Den Blå Time bliver ofte overset på grund af simpel lavpraktik.

Ikke af mig. Ikke i dag.

Den Blå Time er her lige nu. Den sætter tiden i stå og forfører med sit magiske lys mit øje så jeg opdager, at den er kommet så jeg kan sætte tempoet ned og lytte til dens intention.

Den kommer for at hjælpe mig med at mærke den store og dybe følelse som mennesket kalder TAKNEMMELIGHED.

Jeg takker for dagen og alt hvad den har skænket mig. Jeg takker for hver en handling, hver en refleksion og hver en følelse som har gennemstrømmet mig og holdt mig nysgerrig og vibrerende på denne dag. Jeg takker for de gode mennesker som valgte at møde mig og dele dagen med mig. Jeg takker min elskede for at dele sit liv med mig – også i dag.

Den Blå Time er så storslået, at jeg bliver tilpas lille. Når jeg har den rette størrelse bliver jeg mindet mig om hvor lidt kontrol jeg har over livets største gaver og dybeste mysterier. Når jeg bliver tilpas lille kan jeg tillade mig selv at læne mig tilbage og i hengivenhed tage imod naturens store gaver.

Den Blå Time er så stille, at jeg kan høre mit eget hjerteslag og mærke dets trofaste rytme.

Den Blå Time er så generøs, at den kommer igen i morgen og alle dagene derefter – også dagen efter min allersidste dag.

Jeg ønsker dig en masse gode oplevelser med Din Blå Time.

 

I kærlighed

Helle

Pris og tilmelding

Bliv inspireret

Se et lille udpluk af vores sted og arbejde