Lær at heale på vores healing kursus
Kurser

Healing I kursus – Lær at heale

LÆR AT HEALE INTUITIVT

Vores intuitiv healing kursus er en blid, dyb og kraftfuld behandlingsform. Healerens og modtagerens energi kommunikerer om det, der har brug for at blive healet, om hvor meget energi der skal gives og om hvordan energien skal gives.

Det er healerens opgave at åbne sig og være kanal for den healingsenergi, som gives til klienten, og at modtage og videregive eventuelle beskeder.

Energien er altid autoriteten. Vi kan ikke bestemme over den, kun udtrykke ønsket om healing.

At arbejde intuitivt handler i høj grad om at udvikle fuld tillid til det, der kommer, og gøre sig fri af fordomme, ego og tvivl.

 

LÆR AT HEALE TIL FORBEDRING AF ENERGIHÅNDTERING

Dette kursus tilbyder unikke metoder til at skelne mellem din egen og dine klienters energi, hvilket er afgørende for at bevare din energibalance og sikre effektive healinger. Ved at deltage, vil du lære vigtige teknikker til at rense dig selv efter hver behandling, en nødvendig færdighed for alle healere. Kursets praktiske øvelser, herunder chakrabalancering og fjernelse af blokeringer, vil styrke din intuition og evne til at arbejde med den universelle energi.

På dette kursus vil du få en gennemgang og oplæring i dit energi system og dine chakraer. Du lærer, hvordan du kommer i den tilstand af ro, der skal til for at du kan være redskab for healingsenergien. Du får øvelser, som lærer dig at komme i kontakt med energien og du lærer, hvordan du får givet energien videre, uden at give dine egne temaer til din klient og uden at tage noget vigtigt fra din klient.

Som healer er det vigtigt at kunne tilsidesætte dig selv og dit ego.

Healeren er redskabet ikke kilden.

Samtidig har du noget særligt at tilbyde, som den Healer du er og derfor finder dine klienter vej til dig, fordi de har brug for din healing nu og her.

Dette kursus henvender sig såvel til dig, der ønsker at give healing til de mange, som til dig der vil hjælpe familie, venner og dig selv.

Det er også relevant for dig, der allerede er behandler men gerne vil lære mere om at adskille dine klienters/patienters energi fra din egen, og lære mere om, hvordan du renser dig selv efter en behandling.

Healing kurset er relevant for enhver, der ønsker at udvikle kontakt og fortrolighed i forhold til den universelle energi.

Du skal være indstillet på at modtage og give healing på kurset, da praktiske øvelser indgår som en naturlig del af forløbet og det i at lære at heale.

En del af kurset vil være kanaliseret.

 

Se mere om Healing kursus II her

 

Healing kursus – Praktisk information

 

Ofte stillede spørgsmål om healing kursus

 

Kan alle lære at heale?

Alle kan lære at heale i større eller mindre grad. Alle kan lære at heale, hvis de har interessen for det. Nogle mennesker vil have brug for at udforske healing, studere healing og øve healing over en årrække for at blive healere.

De fleste mennesker har ikke interesse for at arbejde med healing i det daglige, men kan sagtens lære teknikkerne og principperne for at få kendskabet til healing og for at kunne hjælpe deres kære i det daglige.

 

Hvordan ved man, at man kan heale?

Når du har intentionen om at udvise empati, formidle ro, give trøst, lindring eller kærlighed ved eksempelvis at lægge en hånd på én af dine kære og vedkommende føler din intention og kærlighed, er der tale om healing.

Har du ønsket og intentionen om at kunne hjælpe dine kære og dine medmennesker med at få det bedre, er det en god indikator for, at healing er værd at undersøge for dig.

 

Hvordan mærkes healing?

Under healingen kan du som modtager for eksempel mærke, at din krop begynder at slappe af. Du får en dybere vejrtrækning. Du kan føle dig mere let eller synke helt ned i briksen. Du kan begynde at give slip gennem tårer.

Det kan også være, at du kan mærke, at det gør fysisk ondt forskellige steder på kroppen, hvilket blot betyder, at bundne energier giver slip. Det kan være, at du mærker, at smerter giver slip.

Du kan blive træt, falder måske ligefrem i søvn, hvilket betyder, at energien fordeles til hele din krop, hele dit nervesystem og hele dit energisystem.

Du kan få det varmt eller koldt, hvilket betyder at dit nervesystem giver slip.

Kroppen kan give små spjæt, hvilket betyder, at energien arbejder fysisk.

De fleste oplever disse symptomer i forskellige grader, og de fleste oplever en ro og følelsen af at have fået fjernet en byrde og/eller smerte, når healingen er færdig.

Uanset om du mærker nogle af disse reaktioner eller du ikke mærker særlig meget, arbejder healingsenergien. Der sker det, der skal ske og healingsenergien arbejder videre op til ca. 72 timer efter du rejser dig fra briksen.

Pris og tilmelding

Bliv inspireret

Se et lille udpluk af vores sted og arbejde