Lederudviklingsforløb - Nlp Coach uddannelse

Sjælens kald

 

Uddrag af bogens Efterskrift:

Når jeg mister grebet i mit gådefulde liv som menneske, sætter det mig i en dyb fortvivlelse, som leder mig til at spørge: ”Hvorfor er jeg her?”

Den dag jeg fandt mit endegyldige svar, kunne jeg lægge fortvivlelsen til ro.

Med varme og humor leverer Helle en hudløst ærlig og autentisk beretning om, hvordan det, der kan virke tilfældigt, uretfærdigt og brutalt på livets vej, kan indeholde skjulte gaver til os, hvis vi er bevidste om budskaberne.

Helle tager dig med på sin egen opdagelsesrejse, som lige siden den voldelige barndom har handlet om at lede efter svarene på spørgsmålet ”Hvorfor er jeg her?”

Hun deler generøst de svar, hun finder, og giver, gennem de spejle hun sætter op, muligheden for at du kan reflektere over dine egne svar.

Helle har skrevet bogen til sit ufødte barn. Allerede i barndommen fortalte en indre stemme hende, at hun ikke skulle være mor. Senere fortalte biologien hende noget andet, men hun holdt fast i sin overbevisning om, at moderskabet ikke var hendes vej i dette liv.

Hun er her af en anden grund, som handler om noget, der er større end hende selv.

                                                                                                                           Stine Buje, Forfatter og Foredragsholder

 

Få adgang til læseprøve, anmeldelser og links til at købe bogen hos mit forlag her: https://www.forfatterskabet.dk/sjaelens-kald/

Pris og tilmelding

Bliv inspireret

Se et lille udpluk af vores sted og arbejde