Lær at heale på vores healing kursus

Lederudviklingsforløb

Det giver et helt særligt kendskab til hinanden både som ledere, kolleger og medmennesker at gennemgå et lederudviklingsforløb sammen over tid og vores erfaring viser, at forløbet styrker ledergruppens samarbejde, kommunikation og fundament med stort udbytte for resten af organisationen.

Ethvert lederudviklingsforløb skræddersyes efter behov både hvad angår indhold og antal dage og prisen fastsættes herefter.

Vi viser nedenstående lederudviklingsforløb som et eksempel på, hvordan et forløb kan bygges op.

Kontakt Anastassia Helle Spenner for yderligere information enten ved at ringe på  +45 21 93 85 25 eller skrive på  helle@leadershipbyheart.dk.

Pris og tilmelding

Lederen som Coach

En del af lederens job er at udvikle medarbejderens evne til at udføre sit job ved at finde den rette balance imellem information, vejledning, korrektion, støtte og udfordring.

Mange ledere fortæller dog, at det ofte forekommer lettest enten at fortælle medarbejderen hvordan en opgave skal løses eller at løse den selv. Konsekvensen for medarbejderen er usikkerhed og stagnation. Konsekvensen for lederen er, at han/hun udfører opgaver på det forkerte niveau og dermed ikke skaber tid til at lede.

For at sikre udvikling for såvel medarbejder som leder er det derfor essentielt, at lederen er i stand til at udfordre og udvikle medarbejderen ved at coache gennem spørgsmål i stedet for gennem rådgivning.

 

Lederudviklingsforløb og lederudviklings kursus - tag et kursus i personlig lederudvikling

Lederen som Kommunikator

Lederen har mange formidlingsopgaver og i forskellige situationer er det lederens opgave at tage den mere følsomme samtaler med medarbejderen.

Det kræver at du som leder mestrer balancen imellem tydelighed, empati og respekt.

 

Lederudviklingsforløb? Leadership by heart tilbyder lederudviklings kursus

Lederen som konfliktløser

Konflikter opstår helt naturligt, når mennesker er samlet om noget vigtigt og det er altafgørende, at konflikter erkendes og håndteres, da det i modsat fald er ødelæggende for trivslen og effektiviteten på arbejdspladsen.

Konflikten indeholder mange – og ofte overvældende – følelser hos de involverede parter, og når der opstår konflikter er det essentielt, at du som leder evner at gribe ind på den rigtige måde og på det rigtige tidspunkt for at forhindre, at konflikten eskalerer og bliver fastlåst.

 

Personlig lederudvikling kursus? Vi tilbyder Lederudviklingsforløb!

Bliv inspireret

Se et lille udpluk af vores sted og arbejde