Lær at heale på vores healing kursus

Nytårsritualet

Nytårsritualet


NYTÅRSRITUALET

Da jeg var 20 år, startede jeg et Nytårsritual, som handlede om at lukke øjnene, trække vejret dybt og dykke ned i det ubevidstes uendelige mørke med intentionen om at lade dét ord, som ønskede at sætte dagsordenen for det kommende år, dukke op til overfladen.

Når ordet dukkede op, skrev jeg det i min kalender, hvorefter jeg glemte ordet i al Nytårsvirakken og det nye års krav, som meldte sig i rasende fart allerede i uge 1.

Når det nye, kommende år så stod for døren, kom jeg i tanke om at kigge i min kalender for at se ”Hvad var det nu, ordet var”?

Det forunderlige var, at ordet stadig var lyslevende og at jeg kunne se, at det var gået som en rød tråd igennem det år som var gået.

På samme tid gjorde jeg alt hvad jeg kunne for at få de mennesker, jeg var sammen med Nytårsaften, til at fortælle om det år, vi nu lagde bag os, hvad der havde været det bedste og det sværeste for dem eller hvad de end havde lyst til at dele.

Det forekom mig så naturligt, at det gamle år fortjente respekt for at have båret os igennem.

Jeg kan berette, at de fleste synes, det var et virkelig mærkeligt forslag, hvilket kan lyde nærmest usandfærdigt i dag, hvor ritualerne er kendt og brugt af mange mennesker.

Måske giver det bedre mening, når jeg fortæller dig, at det er 43 år siden, jeg første gang fandt mit eget ord og samtidig begyndte at plage mine medmennesker, så vi kunne komme bare lidt dybere sammen.

Igennem årene har mit ord-for det nye år-ritual ændret sig. Pludselig begyndte det at dukke op, når det selv ville, om dagen, om natten, i en drøm eller i vågen tilstand, når jeg var optaget af noget helt andet.

Ikke denne gang.

Denne gang blev Nytårsritualet et spejl, som fortæller mig, at jeg også på det punkt er i transition.

Denne gang har jeg ikke lyst til at lægge noget bag mig og sætte tydelige mål for det kommende år.

Jeg har meget mere lyst til at tegne store, sammenhængende, farvestrålende cirkler, som væver mit liv sammen og ærer alle de år, jeg har levet og været og kæmpet og elsket.

Derfor går jeg fyldt op af nysgerrighed og taknemmelighed ind i 2024 for at opdage, hvordan skabelsen af disse cirkler vil opstå.

Jeg ønsker dig et 2024 som fylder dit liv med nåde, dit hjerte med taknemmelighed og dit sind med tålmodighed, fordi det kan hjælpe dig med at tro det før du ser det:

Bag al verdens uro er vi i fuld gang med at

løfte vores vibration som menneskehed

 

I kærlighed

Helle

Pris og tilmelding

Bliv inspireret

Se et lille udpluk af vores sted og arbejde