Michael

Jeg er født i 1959 og har gennem hele mit liv været klar over mine clairvoyante evner. Jeg valgte dog i første omgang at opbygge livserfaring gennem mere "jordnære" brancher. Når jeg ser tilbage har det altid handlet om at hjælpe andre.

Først i begyndelsen af dette årtusind følte jeg mig for alvor parat til at hjælpe andre ved at arbejde mere målrettet med mine spirituelle og healende evner.

For at sætte fokus på min egen udvikling og samtidig få en professionel tilgang til mit virke, har jeg deltaget på forskellige uddannelser, kurser, workshops og seminarer såvel i Danmark som i udlandet.

Jeg har arbejdet med healing, clairvoyance og platforms clairvoyance i Danmark, Italien og i Phoenix i Arizona i USA.

Arbejdet med mennesker blev mere og mere givende og jeg vidste, at dette var min vej. Såvel clairvoyance som healing er meget énvejs kommunikation og jeg begyndte på et tidspunkt at savne mere psykologisk viden og flere redskaber til at være i dialog og hjælpe mine klienter med de dybere psykologiske mekanismer, som var på spil i dem. Derfor besluttede jeg mig for at tage uddannelsen som Integreret Psykoterapeut.

 

Relevante uddannelser:

2003 

Clairvoyant Vejleder/Healer

 

2005 

Healer - Reconnective Healing level I og II

 

2006

Healer - Reiki I

 

2010 

Coach

 

2008-2014

Integreret Psykoterapeut - 4-årigt uddannelsesforløb, som lever op til kravene for RAB-certificering

 

2018

Yogalærer