Arketypekursus

I dansen med livet udsættes du for en lang række situationer, som aktiverer forskellige sider af dig. Hvad er det mon der gør, at Dommeren, Eneboeren, Klovnen, den overbeskyttende Moder eller en helt femte arketype træder tydeligt frem i dig og overtager scenen – også selvom du ønsker dig at reagere helt anderledes?

Hvis du ønsker at forstå hvor dine særlige kompetencer og styrker kommer fra og hvorfor du reagerer uhensigtsmæssigt i bestemte situationer, så kan dette kursus gøre dig klogere på dig selv.

Arketyper betyder “urform” og “mønster”, – et begreb, som oprindeligt blev introduceret og udviklet af C. G. Jung. Vi har videreudviklet vores eget koncept, inspireret af bl.a. NLP og “Sjælens kontrakter” af Carolyne Myss.

Vores indgangsvinkel er, at vi hver især har en familie af arketyper, som er med os for at hjælpe os med at udvikle vores vigtige temaer i livet, og at hver enkelt arketype rummer såvel en lys- som en skyggeside.

Hvorfor bliver du f.eks. overansvarlig, rastløs, konfliktsky eller dominerende? Hvorfor kan du altid gå en ekstra mil uanset hvor træt du er? Hvorfor er du så optaget af at hjælpe andre, at du glemmer dig selv? Hvad er det der kommer op i dig, hvor stammer det fra, hvad skal du bruge det til og hvordan kan du få det vendt, som tager din energi og spænder ben for dig?

På kurset hjælper vi dig med at opdage og undersøge dine arketyper og svare på alle disse spørgsmål. Du bliver bevidst om dine arketypers lys- og skyggesider, og du lærer at vende dem fra skygge til lys, så du kan få adgang til dine ressourcer og din livskraft.

Vi arbejder bl.a. med:

Dine Arketyper – hvem er de og hvad bruger du dem til?

Dine største udfordringer – at gå fra skygge til lys

Din handleplan – se dine skyggesider i øjnene og tag dine styrker til dig.

Vi arbejder på alle de niveauer, som livet indeholder, og det er derfor vigtigt, at du har lyst til og/eller er nysgerrig på også at undersøge den spirituelle side af tilværelsen.

Kurset foregår i en sjov, let og uformel atmosfære. Vi holder en lille siesta midt på dagen, så du kan få tid til at nyde, integrere, dele dine tanker, slappe af og hvad du ellers har brug for.

 

Datoer 2020

Modul 1: 1.-2. Oktober

Modul 2: 3.-4. November

Modul 3: 8.-9. December

Opfølgningsdag: 5. Marts 2021

 

Pris

Kr. 8.400,- inkl. fødselsdagsrabat

Alle priser er inkl. ophold i eget værelse med delt køkken og bad og ekskl. forplejning, som du selv sørger for. 

 

Underviser

Helle Spenner

 

Kontakt Helle på helle@leadershipbyheart.dk eller på mobil +45 21 93 85 25 for yderligere information.