Vores gode kollega fra Arizona, Lin David Martin, kalder testemonials for Blurbs, og vi synes så godt om ordet, at vi har adopteret det.

Vi indhenter løbende Blurbs fra vores kunder, og de vil blive tilføjet her, efterhånden som vi modtager dem.

Et stort TAK til jer der vil dele jeres oplevelser med andre.

 

 

STOP SELVSABOTAGEN - Kursus efteråret 2019

Jeg deltog i workshoppen ”Stop selvsabotagen” hos Helle Spenner fra Leadership by Heart. Formålet med min deltagelse var både af nysgerrighed for at finde ud af, om jeg selv havde en sabotør på spil – og samtidig research for at give mig selv en dybere forståelse for mine kunders situation, når jeg har sessioner med dem i forbindelse med deres privatøkonomi og pengemindset. Og hold da op en tur og transformation den workshop bragte med sig. Workshoppen er fordelt over 3 moduler og 3 måneder og Helle er en særdeles kyndig underviser og guide. Intet undviger hende i løbet af undervisningen, hvor der så fint blev sat fokus på hver enkelt deltager og dennes konkrete udfordring lige nu og her. Det her er ikke en overfladisk gennemgang af den primære arketype Sabotøren. Det her full blown in-deep undervisning og coaching, der har givet mig en indsigt, som kunne have taget mig år at komme frem til. Hvis du har lyst til at få skrællet de forstyrrende lag væk, som holder dig fra virkelig at træde ind i din business med bevidsthed og ansvar, så du kan flytte dig til det niveau, du ønsker dig, så kan jeg varmt anbefale Helle og hendes workshop. Rigtig god fornøjelse hvis du selv tager springet ud i eventyret.

 

 

RetreatPlus August 2019

"Jeg har over flere omgange nydt at være på RetreatPlus hos Helle og Michael, Leadership by Heart. Atmosfæren er intet mindre end skøn og de fredfyldte omgivelser i tæt bånd med naturen sætter det perfekte udgangspunkt for at slappe af, søge ind i sig selv eller være nærværende, afhængigt af hvad som er ønsket med dit Retreat. På mit seneste besøg nød jeg en skøn blanding af gåture, stilhed og tid til at læse og meditere, samt løbende sessioner hos både Michael og Helle i form af yoga, energi og balance samt terapi, coaching og healing. Jeg har altid en følelse af at Michael og Helle arbejder meget tæt sammen om at fornemme hvor jeg er, og hvad jeg har brug for samt giver mig tid til at lande og mærke mine fødder i den fugtige muldjord. Uanset hvad du som person er der for, og jeg har selv været på besøg med forskellige formål gennem tiden, har jeg altid følt, at energien og auraen var rigtig til det som der er brug for på det givne tidspunkt, samt til at kunne reflektere, grounde mig selv og se tingene med kærlighed og perspektiv. Jeg oplever, at der er en særlig energi i måden hvorpå Helle og Michael arbejder sammen på et højere niveau for at du som gæst kommer derhen hvor du har brug for, og jeg kender dem begge som meget dybe, ærlige og ægte mennesker, som ønsker at skabe grobund for at vi alle kan nå vores potentiale og lande der hvor vi skal være, her og nu, og i livet generelt. Jeg kan varmt anbefale at tage på besøg, hvad enten du ønsker yoga og meditation, at arbejde med dig selv eller blot at have tid til at være nærværende. Tag det som en varm anbefaling af Helle og Michael til de af jer som har mod på og lyst til at prøve det af, og ikke mindst god fornøjelse til jer alle, med jeres rejse:)"

 

 

Følelser er fine budbringere

– det lærte jeg på smukke dejlige Møn…

Af Christina Bendix, mentor, diætist og foredragsholder

Hmmmm…  når jeg skriver den sætning ryger jeg direkte tilbage til Møn, tilbage til de dele-runder, hvor jeg som elev sad dejligt trygt og lunt i kurvestolen, tæt ved brændeovnen. Med tæpper puttet omkring mig. Der i stolen hvor jeg maximalt blev udfordret og kærligt blev skubbet helt ud på kanten. Helt derud hvor jeg netop havde brug for at komme, for at deale med min frygt og angst. Eller som jeg siger – deale med mit shit.

Dejlige smukke Møn, som altid vil være helt særligt for mig Damgården som blev mit andet hjem. Stedet hvor jeg kom hjem til mig selv, mødte mig selv og for første gang i mit liv sådan rigtig forstod hvem pokker jeg egentlig er.

Der i det smukke undervisningslokale på Damgården hvor Helle og Michael Spenner bor og driver deres virksomhed Leadershipbyheart. Der er der plads. Der er kærlighed og hjerterum. Plads til at være netop den person man er. Med det hele. Med ALT.

I dag føler jeg mig usigelig heldig og taknemmelig. For Helle og Michael. For Møn. For Damgården med den helt specielle ånd og kærlighed der er - lige der. For mine skønne medkursister som i dag er blevet til min familie og meget mere end det.

Det var der i stolen i det smukke undervisningslokale, at lyset for alvor vendte tilbage til mit liv. Hvor jeg fandt frem til hvad der var vigtigt for mig, der hvor jeg endelig forstod mine skygger og hvad de mon ville mig. Der hvor jeg for alvor forstod mit offer og hvorfor jeg i så mange år havde haft brug for den rolle. Hvad den gav mig. Godt som ondt. Der hvor jeg fandt ind til min indre kriger – og begyndte at kæmpe krigen for mig selv. Der hvor jeg fandt frem til mine værdier, og der hvor jeg igennem kærlighed fra de andre, fandt tilliden igen – og fandt trygheden i mig selv.

Jeg har i mange år været bange for at være MIG. Bange for at være alene, blive forladt, være ensom – bange for om jeg kunne klare mig selv, og om jeg er god nok.

Jeg er IKKE bange mere for hvad jeg føler eller bange for at være mig.

For jeg har lært, at alle følelser er ok, at jeg er OK,  og at mine følelser skal have lov at være der. At følelser netop er budbringere – og at de har en positiv intention. De vil mig noget. Fortælle mig noget som jeg evt. skal være opmærksom på.

Jeg tænker – du nok som jeg, nok kender til netop det her emne. At blive små lammet af frygt og for et øjeblik miste overblikket og troen.

… Men ved at åbne op, sætte ord på og tillade at følelserne nu engang kommer og går – så bliver det helt ok, at de er der… J

En stort tak til Helle og Michael for at vise mig vejen hjem.

Christina Bendix www.christinabendix.dk

 

  

Sommer Retreat hos “Leadership by heart"

– Sommeren 2014

Asger Hajslund, Musiker 

Jeg har haft 2 forrygende uger på møn i dejlig stilhed, hvilket har hjulpet med mig til at få meget mere ro. Omgivelserne er helt fantastiske, og jeg har selv følt det som at være på en dejlig oase, hvor jeg ikke har skulle forholde mig til at alle de ting, som i hverdagen fylder. Min kæreste og jeg har boet i et af gæstehusene, og nydt godt af verandaen hvor man kan sidde med sin morgenkaffe og kigge ud i den frodige have. Jeg selv har siddet og spillet en del guitar på netop denne veranda, og lad os bare sige at inspirationen ikke mangler i disse omgivelser. Selvom jeg har sørget for at slappe af, og kun lavet de ting jeg har følt for, har jeg stadig en oplevelse af at have udviklet mig meget på det personlige plan, som om at omgivelserne, og selve stedet, hjælper til med at skubbe gang i nogle af de personlige processer, som ligger og venter på udvikling. Jeg har i mit ophold fået healing flere gange, og har hver gang været forundret over hvor positiv en følelse, jeg har kunne gå derfra med. Jeg har dyb respekt for det arbejde Michael og Helle laver, og er ikke i tvivl om at rigtig mange mennesker, vil kunne få den samme glæde og ro ud af et “retreat”, som jeg har fået.

Til sidst bør det lige nævnes, at naturen her på Møn, i høj grad er værd at se. Jeg har flere gange taget den lille gåtur ned til stranden, og gået langs markerne, der har stået høje og flotte, da det var lige inden høsten.

 

 

Private Retreat på Møn

13.-15. november 2012

Healere og Terapeuter: Michael Spenner & Helle Spenner, Leadership by Heart

 

Dorte Lytje, NLP-terapeut og blogger

Et private retreat hos Helle og Michael kan være svært at sætte ord på. Man tager derfra med en følelse af at være blevet født påny. Personligt har jeg en fornemmelse af at have mødt mine spirituelle forældre – og mine guider og mentorer her på jorden.

Dagene var:

•  Magiske.

•  Fredfyldte.

•  Healende.

•  Energi-givende.

Vi blev forkælet med lækker mad, vin og ægte barista kaffe-latte. Men dybe kram og følelsen af at være på ferie et meget, meget kærligt sted.

Vi var 3 veninder afsted, og vi nød kombinationen af terapi, supervision, afslapning, samt grin og hyggesnak med Helle og Michael + når vi trak os tilbage i vores egen lejlighed. Det har været en fælles oplevelse, som har sat sig i os for livet – og det er IKKE sidste gang, vi har været på Møn hos Helle og Michael!

Når det kommer til egen-terapi, er jeg enormt kræsen og meget privat! Jeg har normalt svært ved at finde andre i branchen, som jeg tør stole 100% på i.f.t. diskretion og evner. Det kræver at jeg har enormt stor respekt og tillid – samt at terapeuten kan nogle værktøjer, som jeg ikke selv kan! Helle og Michael Spenner lever begge op til alt dette, og kombinationen af deres evner i samarbejdende terapi var mindblowing! Det har været terapi langt ind i sjælen – bogstaveligt talt!

Vi har alle brug for en pusterum, og et fredfyldt sted, hvor vi kan smide tøjlerne og læne os tilbage. Nu har jeg fundet det – hos Helle og Michael på Møn. At det ligger på Møn, er healende i sig selv. Turen derned…naturen og historien på øen – det føles som en helt anden verden – og dét er faktisk en del af helhedsoplevelsen!

 

 

Arketypekursus, Ét liv – mange roller, Assisi, Italien

Undervisere: Inge Hajslund, DreamCraft & Helle Spenner, Leadership by Heart


“I er intet mindre end fantastiske. I har været der for os ALLE i døgnets 24 timer. Jeg er overbevist om, at I også har givet kompetent undervisning, yderst konstruktiv feedback, guidning, healing, tro, positiv energi og kærlighed i en uendelighed – selv i sovende tilstand (sådan føltes det i hvert fald). Oven i hatten, så var rammerne for dette arketype kursus i Italien lige så skønne og energifyldte som jer. Tusind tak for et meget selvudviklende kursus. På gensyn.”
Lisa

 

“Dette kursus om arketyper kan ikke forklares – det skal opleves!! WOW”
Andrew

 

“Kurset har til fulde levet op til mine forventninger. Jeg er rørt til tårer over, at I giver mig muligheden for at finde mig selv – med sol- og skyggesider, som der nu kan arbejdes med. Tusind tak for jeres kærlighed og omsorg.”
Helle

 

“Tak for et yderst kvalificeret kursus, der har givet mig indblik i min personlighed gennem arketyperne og dermed til handlemåder for personlig udvikling. I viser ved egen måde, hvordan metaforerne (arketyperne) kan give forklaring på vores handlemåder. Jeg vil gerne anbefale kurset til andre, der vil arbejde med deres personlige udvikling.”
Lisbeth

 

“Stort, varmt knus og tak for en fantastisk uge med fordybelse og udvikling i mine livsområder i ro og smukke omgivelser med jer som nogle varme og omsorgsfulde undervisere. At få lavet en handleplan, som jeg kan arbejde videre med, giver energi og livsglæde – et kursus for alle, der er interesseret i selvudvikling.”
Annette

 

“WAUW… fem fantastiske dage i det pragtfulde Casa Faustina!! Her har I begge fremstået med en helt unik rummelighed, faglighed og kompetance, der gør mig tryg i min videre rejse i livet.”
Laila m.fl.

 

“Tak til Moderen og Befrieren, som på kærlig og omsorgsfuld måde hjælper mig med at befri, hvad der skal befries. Tak for jeres smukke samarbejde. Tak for jeres omsorg og forskellighed. Tak for hjælp til vækst. Tak for sol, luft, olivenolie og træer, den dejlige mad, dejligt selskab.
Tak for energi og lys.”
Anne Marie

 

 

Pinse Retreat 2013

Karsten Bech om Leadership by Heart

 

 

 

Vores gode kollega fra Arizona, Lin David Martin, kalder testemonials for Blurbs, og vi synes så godt om ordet, at vi har adopteret det.

Vi indhenter løbende Blurbs fra vores kunder, og de vil blive tilføjet her, efterhånden som vi modtager dem.

Et stort TAK til jer der vil dele jeres oplevelser med andre.

 

 

STOP SELVSABOTAGEN - Kursus efteråret 2019

Jeg deltog i workshoppen ”Stop selvsabotagen” hos Helle Spenner fra Leadership by Heart. Formålet med min deltagelse var både af nysgerrighed for at finde ud af, om jeg selv havde en sabotør på spil – og samtidig research for at give mig selv en dybere forståelse for mine kunders situation, når jeg har sessioner med dem i forbindelse med deres privatøkonomi og pengemindset. Og hold da op en tur og transformation den workshop bragte med sig. Workshoppen er fordelt over 3 moduler og 3 måneder og Helle er en særdeles kyndig underviser og guide. Intet undviger hende i løbet af undervisningen, hvor der så fint blev sat fokus på hver enkelt deltager og dennes konkrete udfordring lige nu og her. Det her er ikke en overfladisk gennemgang af den primære arketype Sabotøren. Det her full blown in-deep undervisning og coaching, der har givet mig en indsigt, som kunne have taget mig år at komme frem til. Hvis du har lyst til at få skrællet de forstyrrende lag væk, som holder dig fra virkelig at træde ind i din business med bevidsthed og ansvar, så du kan flytte dig til det niveau, du ønsker dig, så kan jeg varmt anbefale Helle og hendes workshop. Rigtig god fornøjelse hvis du selv tager springet ud i eventyret.

 

 

RetreatPlus August 2019

"Jeg har over flere omgange nydt at være på RetreatPlus hos Helle og Michael, Leadership by Heart. Atmosfæren er intet mindre end skøn og de fredfyldte omgivelser i tæt bånd med naturen sætter det perfekte udgangspunkt for at slappe af, søge ind i sig selv eller være nærværende, afhængigt af hvad som er ønsket med dit Retreat. På mit seneste besøg nød jeg en skøn blanding af gåture, stilhed og tid til at læse og meditere, samt løbende sessioner hos både Michael og Helle i form af yoga, energi og balance samt terapi, coaching og healing. Jeg har altid en følelse af at Michael og Helle arbejder meget tæt sammen om at fornemme hvor jeg er, og hvad jeg har brug for samt giver mig tid til at lande og mærke mine fødder i den fugtige muldjord. Uanset hvad du som person er der for, og jeg har selv været på besøg med forskellige formål gennem tiden, har jeg altid følt, at energien og auraen var rigtig til det som der er brug for på det givne tidspunkt, samt til at kunne reflektere, grounde mig selv og se tingene med kærlighed og perspektiv. Jeg oplever, at der er en særlig energi i måden hvorpå Helle og Michael arbejder sammen på et højere niveau for at du som gæst kommer derhen hvor du har brug for, og jeg kender dem begge som meget dybe, ærlige og ægte mennesker, som ønsker at skabe grobund for at vi alle kan nå vores potentiale og lande der hvor vi skal være, her og nu, og i livet generelt. Jeg kan varmt anbefale at tage på besøg, hvad enten du ønsker yoga og meditation, at arbejde med dig selv eller blot at have tid til at være nærværende. Tag det som en varm anbefaling af Helle og Michael til de af jer som har mod på og lyst til at prøve det af, og ikke mindst god fornøjelse til jer alle, med jeres rejse:)"

 

 

Følelser er fine budbringere

– det lærte jeg på smukke dejlige Møn…

Af Christina Bendix, mentor, diætist og foredragsholder

Hmmmm…  når jeg skriver den sætning ryger jeg direkte tilbage til Møn, tilbage til de dele-runder, hvor jeg som elev sad dejligt trygt og lunt i kurvestolen, tæt ved brændeovnen. Med tæpper puttet omkring mig. Der i stolen hvor jeg maximalt blev udfordret og kærligt blev skubbet helt ud på kanten. Helt derud hvor jeg netop havde brug for at komme, for at deale med min frygt og angst. Eller som jeg siger – deale med mit shit.

Dejlige smukke Møn, som altid vil være helt særligt for mig Damgården som blev mit andet hjem. Stedet hvor jeg kom hjem til mig selv, mødte mig selv og for første gang i mit liv sådan rigtig forstod hvem pokker jeg egentlig er.

Der i det smukke undervisningslokale på Damgården hvor Helle og Michael Spenner bor og driver deres virksomhed Leadershipbyheart. Der er der plads. Der er kærlighed og hjerterum. Plads til at være netop den person man er. Med det hele. Med ALT.

I dag føler jeg mig usigelig heldig og taknemmelig. For Helle og Michael. For Møn. For Damgården med den helt specielle ånd og kærlighed der er - lige der. For mine skønne medkursister som i dag er blevet til min familie og meget mere end det.

Det var der i stolen i det smukke undervisningslokale, at lyset for alvor vendte tilbage til mit liv. Hvor jeg fandt frem til hvad der var vigtigt for mig, der hvor jeg endelig forstod mine skygger og hvad de mon ville mig. Der hvor jeg for alvor forstod mit offer og hvorfor jeg i så mange år havde haft brug for den rolle. Hvad den gav mig. Godt som ondt. Der hvor jeg fandt ind til min indre kriger – og begyndte at kæmpe krigen for mig selv. Der hvor jeg fandt frem til mine værdier, og der hvor jeg igennem kærlighed fra de andre, fandt tilliden igen – og fandt trygheden i mig selv.

Jeg har i mange år været bange for at være MIG. Bange for at være alene, blive forladt, være ensom – bange for om jeg kunne klare mig selv, og om jeg er god nok.

Jeg er IKKE bange mere for hvad jeg føler eller bange for at være mig.

For jeg har lært, at alle følelser er ok, at jeg er OK,  og at mine følelser skal have lov at være der. At følelser netop er budbringere – og at de har en positiv intention. De vil mig noget. Fortælle mig noget som jeg evt. skal være opmærksom på.

Jeg tænker – du nok som jeg, nok kender til netop det her emne. At blive små lammet af frygt og for et øjeblik miste overblikket og troen.

… Men ved at åbne op, sætte ord på og tillade at følelserne nu engang kommer og går – så bliver det helt ok, at de er der… J

En stort tak til Helle og Michael for at vise mig vejen hjem.

Christina Bendix www.christinabendix.dk

 

  

Sommer Retreat hos “Leadership by heart"

– Sommeren 2014

Asger Hajslund, Musiker 

Jeg har haft 2 forrygende uger på møn i dejlig stilhed, hvilket har hjulpet med mig til at få meget mere ro. Omgivelserne er helt fantastiske, og jeg har selv følt det som at være på en dejlig oase, hvor jeg ikke har skulle forholde mig til at alle de ting, som i hverdagen fylder. Min kæreste og jeg har boet i et af gæstehusene, og nydt godt af verandaen hvor man kan sidde med sin morgenkaffe og kigge ud i den frodige have. Jeg selv har siddet og spillet en del guitar på netop denne veranda, og lad os bare sige at inspirationen ikke mangler i disse omgivelser. Selvom jeg har sørget for at slappe af, og kun lavet de ting jeg har følt for, har jeg stadig en oplevelse af at have udviklet mig meget på det personlige plan, som om at omgivelserne, og selve stedet, hjælper til med at skubbe gang i nogle af de personlige processer, som ligger og venter på udvikling. Jeg har i mit ophold fået healing flere gange, og har hver gang været forundret over hvor positiv en følelse, jeg har kunne gå derfra med. Jeg har dyb respekt for det arbejde Michael og Helle laver, og er ikke i tvivl om at rigtig mange mennesker, vil kunne få den samme glæde og ro ud af et “retreat”, som jeg har fået.

Til sidst bør det lige nævnes, at naturen her på Møn, i høj grad er værd at se. Jeg har flere gange taget den lille gåtur ned til stranden, og gået langs markerne, der har stået høje og flotte, da det var lige inden høsten.

 

 

Private Retreat på Møn

13.-15. november 2012

Healere og Terapeuter: Michael Spenner & Helle Spenner, Leadership by Heart

 

Dorte Lytje, NLP-terapeut og blogger

Et private retreat hos Helle og Michael kan være svært at sætte ord på. Man tager derfra med en følelse af at være blevet født påny. Personligt har jeg en fornemmelse af at have mødt mine spirituelle forældre – og mine guider og mentorer her på jorden.

Dagene var:

•  Magiske.

•  Fredfyldte.

•  Healende.

•  Energi-givende.

Vi blev forkælet med lækker mad, vin og ægte barista kaffe-latte. Men dybe kram og følelsen af at være på ferie et meget, meget kærligt sted.

Vi var 3 veninder afsted, og vi nød kombinationen af terapi, supervision, afslapning, samt grin og hyggesnak med Helle og Michael + når vi trak os tilbage i vores egen lejlighed. Det har været en fælles oplevelse, som har sat sig i os for livet – og det er IKKE sidste gang, vi har været på Møn hos Helle og Michael!

Når det kommer til egen-terapi, er jeg enormt kræsen og meget privat! Jeg har normalt svært ved at finde andre i branchen, som jeg tør stole 100% på i.f.t. diskretion og evner. Det kræver at jeg har enormt stor respekt og tillid – samt at terapeuten kan nogle værktøjer, som jeg ikke selv kan! Helle og Michael Spenner lever begge op til alt dette, og kombinationen af deres evner i samarbejdende terapi var mindblowing! Det har været terapi langt ind i sjælen – bogstaveligt talt!

Vi har alle brug for en pusterum, og et fredfyldt sted, hvor vi kan smide tøjlerne og læne os tilbage. Nu har jeg fundet det – hos Helle og Michael på Møn. At det ligger på Møn, er healende i sig selv. Turen derned…naturen og historien på øen – det føles som en helt anden verden – og dét er faktisk en del af helhedsoplevelsen!

 

 

Arketypekursus, Ét liv – mange roller, Assisi, Italien

Undervisere: Inge Hajslund, DreamCraft & Helle Spenner, Leadership by Heart


“I er intet mindre end fantastiske. I har været der for os ALLE i døgnets 24 timer. Jeg er overbevist om, at I også har givet kompetent undervisning, yderst konstruktiv feedback, guidning, healing, tro, positiv energi og kærlighed i en uendelighed – selv i sovende tilstand (sådan føltes det i hvert fald). Oven i hatten, så var rammerne for dette arketype kursus i Italien lige så skønne og energifyldte som jer. Tusind tak for et meget selvudviklende kursus. På gensyn.”
Lisa

 

“Dette kursus om arketyper kan ikke forklares – det skal opleves!! WOW”
Andrew

 

“Kurset har til fulde levet op til mine forventninger. Jeg er rørt til tårer over, at I giver mig muligheden for at finde mig selv – med sol- og skyggesider, som der nu kan arbejdes med. Tusind tak for jeres kærlighed og omsorg.”
Helle

 

“Tak for et yderst kvalificeret kursus, der har givet mig indblik i min personlighed gennem arketyperne og dermed til handlemåder for personlig udvikling. I viser ved egen måde, hvordan metaforerne (arketyperne) kan give forklaring på vores handlemåder. Jeg vil gerne anbefale kurset til andre, der vil arbejde med deres personlige udvikling.”
Lisbeth

 

“Stort, varmt knus og tak for en fantastisk uge med fordybelse og udvikling i mine livsområder i ro og smukke omgivelser med jer som nogle varme og omsorgsfulde undervisere. At få lavet en handleplan, som jeg kan arbejde videre med, giver energi og livsglæde – et kursus for alle, der er interesseret i selvudvikling.”
Annette

 

“WAUW… fem fantastiske dage i det pragtfulde Casa Faustina!! Her har I begge fremstået med en helt unik rummelighed, faglighed og kompetance, der gør mig tryg i min videre rejse i livet.”
Laila m.fl.

 

“Tak til Moderen og Befrieren, som på kærlig og omsorgsfuld måde hjælper mig med at befri, hvad der skal befries. Tak for jeres smukke samarbejde. Tak for jeres omsorg og forskellighed. Tak for hjælp til vækst. Tak for sol, luft, olivenolie og træer, den dejlige mad, dejligt selskab.
Tak for energi og lys.”
Anne Marie

 

 

Pinse Retreat 2013

– Karsten Bech om Leadership by Heart