Helle Spenner

H.web

“Det eneste der betyder noget er at du har elsket”

De allerfleste dage af mit liv tilbringer jeg i samarbejde med mennesker, der ønsker at skabe forandring i deres liv.

Dette er mit virke – inspirerende og meget givende.

Som medmenneske i denne evige forandringsproces bliver jeg selv dagligt konfronteret med mine egne fordomme, blokeringer og uhensigtsmæssige mønstre.

Uanset om jeg underviser, giver terapi, coacher eller healer, oplever jeg, at mit virke holder mig vibrerende og nysgerrig, og det er den ene af to væsentlige årsager til, at jeg befinder mig som en fisk i vandet og har tænkt mig at blive ved så længe jeg kan svømme.

Den anden er den glæde jeg oplever som vidne – når et andet menneske kæmper sig op ad bjerget, når toppen og smider sine lænker.

Dette rører mig så ofte og så dybt, at jeg er helt sikker på, at mit hjerte aldrig får mulighed for at fryse til is.

  

FORSPIL

Jeg er oprindeligt handelsuddannet, og i det lange mellemspil efter min eksamen til jeg fandt min vej, var jeg ude af mange forskellige stier for at hente job- og livserfaring. For bare at nævne nogle få af mine jobs i den tid: postbud, livredder, sekretær, projektassistent og sekretariatsleder. Derudover har jeg boet og arbejdet i Thailand, Japan og på Hawaii.

På min vej har jeg mødt mange herlige og kloge mennesker, som jeg har meget at takke for, og jeg har selvsagt haft mange intense, sjove, spændende og meget udfordrende oplevelser undervejs.

Et af de mennesker, jeg har meget at takke for er Gert Jensen, Connector Management, hvor jeg blev ansat i 1986 og hvor jeg deltog i mine allerførste NLP-kurser, og hvor jeg for alvor fik smag for personlig udvikling og forandringsprocesser.

En anden er Mogens Thomsen, KMT, som var en god samarbejdspartner i de år hvor jeg sprang ud som selvstændig, og som derudover var så generøs at  sponsorere en del af min videreuddannelse.

Et sted, som er helt særligt for mig, er Dansk NLP Institut, som i 6 år udgjorde en vigtig arena for mig. Her tog jeg mine NLP uddannelser, jeg var underviser i 3 år og jeg mødte mange fantastiske mennesker. Flere af dem er blevet mine venner for livet. 

 

RELEVANTE UDDANNELSER

1998-2002

NLP Psykoterapeut, 4-årig certificeret uddannelse.

Coach (overbygning til ovennævnte)

 

2004-2006

Transformationshealer

Clairvoyant Vejleder

 

2007

Sand Play terapeut

 

2008-2010

Lydhealer.