LEDERUDVIKLING

Udover de tilbud som du finder under denne menu er flere af vores uddannelser og kurser – NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, Lær kunsten at Coache, Speak Up! – velegnede for ledere som ønsker at udvikle deres psykologiske indsigt og kommunikative evner.

Vi har endog ledere på vores uddannelser, som går hele vejen og uddanner sig til at blive Integreret Psykoterapeut for både at arbejde med sig selv og deres egne roller og reaktioner og lære at forstå de dybe psykologiske mekanismer og dynamikker, som er i spil i mennesket og imellem mennesker.

Ledere er en af vores vigtige målgrupper, fordi de har så stor indflydelse på andre menneskers liv. Tænk bare over hvor tit jobbet og lederen udgør det store samtaleemne i sociale sammenhænge.

Set fra vores perspektiv er ledere mennesker der arbejder med mennesker – på linie med os selv – og vi ved hvad det kræver.

Igennem årene har vi haft lejlighed til at stille rigtig mange ledere følgende spørgsmål: “Hvilke roller er i spil i dit arbejde som leder?”.

Lederne svarer typisk: “Jeg er motivator, underviser, mor, træner, terapeut, vejleder, psykolog, coach, far, mentor og sjælesørger, ikke bare én af rollerne, men dem alle”.

Svarene viser, at det at være leder er et job med mange lag og facetter, og på vores uddannelser og kurser udstyrer vi lederen med helt konkrete værktøjer, som gør at hun/han bliver i stand til at skelne mellem rollerne, forstå psykologien i samspillet med medarbejderne og bliver bevidst om egne reaktioner, påvirkningskraft og virkemidler.

Vi ønsker at bidrage til at ledere bliver mere bevidste om den indflydelse de har på andre menneskers vé og vel og samtidig bliver bedre til at tage vare på sig selv i rollen.