Blurbs

Vores gode kollega fra Arizona, Lin David Martin, kalder testemonials for Blurbs, og vi synes så godt om ordet, at vi har adopteret det.

Vi indhenter løbende Blurbs fra vores kunder, og de vil blive tilføjet her, efterhånden som vi modtager dem.

Et stort TAK til jer der vil dele jeres oplevelser med andre.

 

Sommer Retreat hos “Leadership by heart” – Sommeren 2014

IMG_2240IMG_2236

Asger Hajslund, Musiker 

Jeg har haft 2 forrygende uger på møn i dejlig stilhed, hvilket har hjulpet med mig til at få meget mere ro. Omgivelserne er helt fantastiske, og jeg har selv følt det som at være på en dejlig oase, hvor jeg ikke har skulle forholde mig til at alle de ting, som i hverdagen fylder. Min kæreste og jeg har boet i et af gæstehusene, og nydt godt af verandaen hvor man kan sidde med sin morgenkaffe og kigge ud i den frodige have. Jeg selv har siddet og spillet en del guitar på netop denne veranda, og lad os bare sige at inspirationen ikke mangler i disse omgivelser. Selvom jeg har sørget for at slappe af, og kun lavet de ting jeg har følt for, har jeg stadig en oplevelse af at have udviklet mig meget på det personlige plan, som om at omgivelserne, og selve stedet, hjælper til med at skubbe gang i nogle af de personlige processer, som ligger og venter på udvikling. Jeg har i mit ophold fået healing flere gange, og har hver gang været forundret over hvor positiv en følelse, jeg har kunne gå derfra med. Jeg har dyb respekt for det arbejde Michael og Helle laver, og er ikke i tvivl om at rigtig mange mennesker, vil kunne få den samme glæde og ro ud af et “retreat”, som jeg har fået.

Til sidst bør det lige nævnes, at naturen her på Møn, i høj grad er værd at se. Jeg har flere gange taget den lille gåtur ned til stranden, og gået langs markerne, der har stået høje og flotte, da det var lige inden høsten.

 

PinseRetreat 2013

 

Private Retreat på Møn, 13.-15. november 2012

Healere og Terapeuter: Michael Spenner & Helle Spenner, Leadership by Heart 

IMG_9590.web
af Dorte Lytje, NLP-terapeut og blogger
Et private retreat hos Helle og Michael kan være svært at sætte ord på. Man tager derfra med en følelse af at være blevet født påny. Personligt har jeg en fornemmelse af at have mødt mine spirituelle forældre – og mine guider og mentorer her på jorden.
Dagene var:
  • Magiske.
  • Fredfyldte.
  • Healende.
  • Energi-givende.
Vi blev forkælet med lækker mad, vin og ægte barista kaffe-latte. Men dybe kram og følelsen af at være på ferie et meget, meget kærligt sted.
Vi var 3 veninder afsted, og vi nød kombinationen af terapi, supervision, afslapning, samt grin og hyggesnak med Helle og Michael + når vi trak os tilbage i vores egen lejlighed. Det har været en fælles oplevelse, som har sat sig i os for livet – og det er IKKE sidste gang, vi har været på Møn hos Helle og Michael!
Når det kommer til egen-terapi, er jeg enormt kræsen og meget privat! Jeg har normalt svært ved at finde andre i branchen, som jeg tør stole 100% på i.f.t. diskretion og evner. Det kræver at jeg har enormt stor respekt og tillid – samt at terapeuten kan nogle værktøjer, som jeg ikke selv kan! Helle og Michael Spenner lever begge op til alt dette, og kombinationen af deres evner i samarbejdende terapi var mindblowing! Det har været terapi langt ind i sjælen – bogstaveligt talt!
Vi har alle brug for en pusterum, og et fredfyldt sted, hvor vi kan smide tøjlerne og læne os tilbage. Nu har jeg fundet det – hos Helle og Michael på Møn. At det ligger på Møn, er healende i sig selv. Turen derned…naturen og historien på øen – det føles som en helt anden verden – og dét er faktisk en del af helheldsoplevelsen!
Læs evt mere om min oplevelse hos Leadership by Heart her.

Arketypekursus, Ét liv – mange roller, Assisi, Italien

Undervisere: Inge Hajslund, DreamCraft & Helle Spenner, Leadership by Heart

 

“Dette kursus om arketyper kan ikke forklares – det skal opleves!! WOW” Andrew

“I er intet mindre end fantastiske. I har været der for os ALLE i døgnets 24 timer. Jeg er overbevist om, at I også har givet kompetent undervisning, yderst konstruktiv feedback, guidning, healing, tro, positiv energi og kærlighed i en uendelighed – selv i sovende tilstand (sådan føltes det i hvert fald). Oven i hatten, så var rammerne for dette arketype kursus i Italien lige så skønne og energifyldte som jer. Tusind tak for et meget selvudviklende kursus. På gensyn.” Lisa

“Kurset har til fulde levet op til mine forventninger. Jeg er rørt til tårer over, at I giver mig muligheden for at finde mig selv – med sol- og skyggesider, som der nu kan arbejdes med. Tusind tak for jeres kærlighed og omsorg.” Helle

“Tak for et yderst kvalificeret kursus, der har givet mig indblik i min personlighed gennem arketyperne og dermed til handlemåder for personlig udvikling. I viser ved egen måde, hvordan metaforerne (arketyperne) kan give forklaring på vores handlemåder. Jeg vil gerne anbefale kurset til andre, der vil arbejde med deres personlige udvikling.” Lisbeth

“Stort, varmt knus og tak for en fantastisk uge med fordybelse og udvikling i mine livsområder i ro og smukke omgivelser med jer som nogle varme og omsorgsfulde undervisere. At få lavet en handleplan, som jeg kan arbejde videre med, giver energi og livsglæde – et kursus for alle, der er interesseret i selvudvikling.” Annette

“WAUW… fem fantastiske dage i det pragtfulde Casa Faustina!! Her har I begge fremstået med en helt unik rummelighed, faglighed og kompetance, der gør mig tryg i min videre rejse i livet.” Laila m.fl.

“Tak til Moderen og Befrieren, som på kærlig og omsorgsfuld måde hjælper mig med at befri, hvad der skal befries. Tak for jeres smukke samarbejde. Tak for jeres omsorg og forskellighed. Tak for hjælp til vækst. Tak for sol, luft, olivenolie og træer, den dejlige mad, dejligt selskab. Tak for energi og lys.” Anne Marie